Beyond the moon

Consilio Partners vindt het belangrijk dat er eveneens aandacht uitgaat naar sociale projecten die beroep doen op financiële steun om hun doelstellingen te kunnen realiseren.
Een project dat Consilio Partners nauw aan het hart ligt, heet Beyond the Moon.

Dit initiatief steunt families die op een of andere manier te maken krijgen met ernstig zieke kinderen. Kinderen en hun families die de lijdensweg kennen van diverse medische behandelingen, ontgoochelingen en overwinningen, onzekerheden en soms ook pijnlijke en trieste aflopen.
Consilio Partners engageert zich daarom om, in het kader van elke opdracht die wij aangaan, een financiële bijdrage te leveren aan Beyond the Moon.

Zo biedt deze organisatie - onder meer door onze tussenkomst - een familie gratis en volledig omkaderd een week vakantie aan. Deze vakanties hebben plaats in een groene omgeving, weg van ziekenhuis en dagelijkse zorgen. Het doel van Beyond the Moon is om jaarrond één gezinsvakantie per week te boeken.
Consilio Partners heeft zich als doel gesteld om elk jaar één familie op haar kosten een gratis vakantie te kunnen aanbieden.

www.beyondthemoon.org