Stel uw toekomst veilig

Visie gecombineerd met uw DNA

Opvolgingskwesties, overnames of uitbreidingen naar andere markten beïnvloeden de continuïteit van uw onderneming. En daar wilt u als zaakvoerder de controle over houden. Consilio Partners helpt u daarbij. Met professioneel advies en expertise in elk vakgebied. En met oplossingen die geënt zijn op het DNA van uw bedrijf.

Vandaag en morgen

Veranderingen vragen energie. En het risico bestaat dat uw focus enkel op het hier en nu ligt. Een externe partner bekijkt het brede plaatje – los van de agenda van de dag. En stelt samen met u de kansen en valkuilen van uw bedrijf op scherp. Zo overwint u de obstakels van vandaag. Zonder de koers van uw onderneming uit het oog te verliezen.

Dynamische strategie

Hoe Consilio Partners dat doet? Door de tijd te nemen. Tijd om uw onderneming te begrijpen. En het aanwezige potentieel optimaal te benutten. De dynamiek van uw bedrijf – en van uw medewerkers – wenden we aan om uw strategie te verhelderen en te vertalen naar duidelijke, werkbare doelstellingen.

Samen knopen doorhakken, op basis van uw sterktes en zwaktes. Met één doel voor ogen: een strategie ontwerpen die uw bedrijf gezond houdt. En die u alle ruimte geeft om te groeien.

Ontdek onze oplossingen

Consilio Partners helpt u bij...

  • Het installeren van een Raad van Bestuur en de introductie van externe bestuurders. We faciliteren de wisselwerking tussen bestuurders, management en aandeelhouders.
  • Het evalueren van de samenstelling en werking van uw bestaande Raad van Bestuur op basis van de veranderende doelstellingen van uw onderneming.
  • De inrichting van een Raad van Advies of Toezicht om uw bedrijfsleiding bij te staan in het nemen van belangrijke beslissingen of bij het evalueren van behaalde resultaten.
  • Het formuleren en communiceren van uw besluitvorming en het opstellen van de benodigde boord- en stuurtabellen.