Luc 

Van Milders

“The solutions are
in the bigger
picture”

Luc Van Milders woont in Antwerpen, heeft 3 kinderen en brengt zijn vrije tijd door in de polders tussen Brugge en de kust. Na het behalen van een Master in de Rechten en een Bachelor in Accounting en Corporate Finance, genoot hij een bijzondere opleiding International Finance and Treasury Management bij JPMorgan in New York.
Na een eerste werkervaring bij KPMG, vervoegde Luc JPMorgan in Brussel, New York en Londen binnen het departement Commodity Trading & Futures. Na zijn terugkeer naar België pionierde hij met de oprichting van Filmnet Abonnee Televisie, dat uitgroeide tot een succesvol betaalkanaal voor films in de Benelux en Scandinavië. In 1992 werd Luc CEO van het familiebedrijf Carestel, dat hij in 1999 met succes introduceerde op Euronext.  In 2004 keerde hij terug naar de financiële sector en richtte onder de koepel van het toenmalige Fortis, Concilio Partners op. Het doel? Ondernemingen op een fundamenteel kantelmoment bijstaan om de continuïteit van hun activiteiten veilig te stellen.
Klopt u aan bij Consilio Partners? Dan wendt Luc al zijn expertise aan voor u. Met welke risico's en wisselende toekomstperspectieven u ook te maken krijgt, Luc zorgt ervoor dat uw project door de juiste mensen behandeld wordt. Altijd met het oog op een gezonde groei voor uw bedrijf.

U geniet niet alleen van expertise en ervaring - maar ook van een pragmatische, betrokken aanpak. Gekenmerkt door vertrouwen en de vaste overtuiging dat een sterk plan van aanpak leidt tot correcte inzichten, betere resultaten en een meerwaarde die nieuwe persoonlijke en professionele perspectieven schept.

Dankzij zijn uitgebreid professioneel netwerk koppelt hij uw vraag naadloos aan de juiste expert. En geeft hij u de input die uw strategie vervolledigt.

Field of Expertise
Financieel maatwerk
Corporate Governance
Strategieontwikkeling

Professional Background
Luc Van Milders - Linked-In