Mario 

Van Gasse

“Think straight, talk straight”

Mario Van Gassen heeft een omvangrijke loopbaan uitgebouwd als CFO, corporate finance advisor, ondernemer en bestuurder van vennootschappen. Hij bekleedde diverse functies binnen KMO's en grote internationale organisaties.

Een carrière van 10 jaar bij Deloitte en Arthur Andersen maakt van hem de expert op het gebied van due diligence, koop- en verkoopmandaten, haalbaarheidsstudies en private plaatsingen. Als medeoprichter, aandeelhouder en CFO van de succesvolle onderneming Vivaboxes, was hij verantwoordelijk voor de roll-out van het product in de Verenigde Staten, Canada, Australië en een groot deel van het Europese continent. Daarnaast zetelde Mario als CFO en M&A Director ad interim in diverse nationale en internationale Private Equity-spelers zoals Prodac en Univeg.

Met Mario vertrouwt u op een rijke kennis van de financiële sector. Maar ook op een partner die aan uw zijde staat - met een no-nonsense aanpak die u sterker maakt. Die zelf als ondernemer gewerkt heeft. En die op elke stoel rond de tafel heeft gezeten. Resultaat? Mario Van Gassen weet welk financieel advies bij u - en uw onderneming - past. En vindt dé manier om het op de juiste manier in uw bedrijf te implementeren.

Field of Expertise
Financieel maatwerk

Professional Background
Mario Van Gasse - www.forsite.be