AG Vespa

Toekomst voor De Handelsbeurs

Consilio Partners werkte met AG Vespa in Antwerpen samen aan het project rond De Handelsbeurs. Een openbare aanbesteding die werd uitgeschreven voor de uitbating van De Handelsbeurs, werd in 2007 binnengehaald door Mopro Invest III. Het doel? Het gebouw herstellen, laten bloeien en er een vijfsterrenhotel naast bouwen zodat de buurt weer kan herademen. Het project wilde echter niet vlotten, doordat de prioriteiten van de bouwgroep verschoven naar andere projecten.

Consilio blaast het project nieuw leven in

AG Vespa klopte aan bij Consilio Partners om een exploitant voor het hotel en De Handelsbeurs aan te trekken. En met de vraag om dit project nieuw leven in te blazen.

Consilio Partners zocht naar de financiering om de restauratie van Handelsbeurs en Schippersbeurs én de bouw van het vijfsterrenhotel met parking te kunnen finaliseren. Er werd de klok rond gewerkt aan dit project om dit tot een goed einde te brengen. Zowel door het aantrekken van de financiële partners als het vinden van de verschillende exploitanten.

Tevreden partners

Inmiddels zit AG Vespa samen met het vernieuwde MOPRO Invest III en de exploitanten van De Handelsbeurs rond de tafel om dit project definitief in gang te zetten.

AG Vespa was zeer tevreden met de tussenkomst van Consilio Partners. Zo kan de stad Antwerpen en haar inwoners binnenkort weer de deuren van een van haar mooiste gebouwen opengooien.